Skip to main content

TIJDELIJK GEEN OPSTART MOGELIJK

Momenteel is er geen mogelijkheid om op korte tijd een consultatietraject op te starten. Mijn excuses hiervoor.

Indien je graag gecontacteerd wordt van zodra er ruimte vrij komt, mag je mij steeds vrijblijvend een mail/aanmelding sturen. Omdat ik graag voor elke vraag de nodige tijd neem, is het echter moeilijk te voorspellen wanneer een opstart mogelijk is.

Dank je voor het begrip!

Eline

Feedback na een koppel gesprek

Hieronder vinden jullie een feedbackinstrument dat jullie, elk afzonderlijk, kunnen gebruiken om nog even stil te staan bij ons vorige gesprek. Je kunt er ook enkele belangrijke elementen in aangeven, die we kunnen meenemen in de verdere begeleiding.

Door ook over ons traject en jullie ervaring hierbij met elkaar in communicatie te gaan, weten we (o.a. uit onderzoek) dat de kans op afgestemde en helpende zorg toeneemt.

Ik ga er wel van uit dat alle informatie die met mij wordt gedeeld ook binnen de volgende koppelgesprekken besproken mag worden. Dit omdat het niet werkbaar is om binnen een koppelbegeleiding als therapeut informatie te hebben die niet voor alle partijen duidelijk en open is.

De informatie uit de vragenlijst komt rechtstreeks en enkel bij mij terecht. Ook deze informatie behandel ik binnen het beroepsgeheim.

Het betekent niet steeds dat we alle informatie in het volgende gesprek dienen te bespreken, maar indien er elementen zijn die het proces vooruit kunnen helpen, hebben we zo wel mogelijkheden om ze aan te halen.

Dankjewel voor jullie medewerking hiertoe.

Samen werkt het best!

Feedbackformulier

Koppel Gesprek

+32
Bv.: (ont)spanning in je spieren, houding, buik, hart, borst, ademhaling, warm, koud etc
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.